Nadine Goossens

Wie ben ik?

Mijn naam is Nadine Goossens. Ik ben naast verpleegkundige ook acupuncturist en behaalde dit postgraduaat bij het OTCG (Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese Geneeswijzen) te Antwerpen. Tijdens mijn vele reizen in het oosten kwam ik in aanraking met andere geneeswijzen dan de westerse geneeskunde.

Persoonlijk neem ik niet graag en niet snel medicatie in. Ik werd dan ook geboeid door acupunctuur, die het zelfregulerend systeem in ons lichaam aanspreekt en weinig nevenwerkingen geeft.

De 3-jarige opleiding tot acupuncturist en vooral de intensieve stage in Beijing (Peking) hebben me overtuigd dat de traditionele Chinese geneeswijze (acupunctuur, kruiden, massage en qi gong) een plaats verdient in onze gezondheidszorg, naast onze westerse geneeskunde.

Samenwerken met de westerse artsen en andere zorgverleners voor jouw welzijn, is mijn doel.

Daarnaast ben ik masseur (Zweedse massage) en volgde ik ook Chinese hoofdmassage, die meer gebruik maakt van drukpunten.

Als lid van de BAF (Belgian Acupunctors Federation) worden mijn behandelingen erkend door sommige mutualiteiten. Door hen is gedeeltelijke terugbetaling mogelijk.